Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Részvételi csúcs várható az idei balatonlellei futamon!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A verseny előtt egy héttel, 62 hajó adta le nevezését. A Balaton szinte minden kikötőjéből érkezett jelentkező. A versenysorozat második futama, együtt kerül megrendezésre a II. Honda Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regattával.

Részvételi csúcs várható az idei balatonlellei futamon!

A résztvevõk között találunk olimpikonokat és számos Magyar Bajnokot. A nevezési listán szerepelnek 75-ös, 70-es, 55-ös, 40-es és 30-as cirkálók, carbon versenyhajók és több one design osztályú vitorlás.

A versenyt megelõzõ pénteken 17 órától, a balatonlellei stadionban labdarugó gálát láthatunk, melyen a Magyar Ügyvédválogatott, a Regionális Igazságszolgáltatási Válogatott és a Dreher Sörgyárak Zrt. csapatai küzdenek. Szombaton a vitorlázásé lesz a fõszerep. Délelõtt és este Red Bull trial bemutatót láthatunk. A verseny alatt a kísérõk a Juditta nevû nézõhajóról élvezhetik a futamot. A vacsora elõtt még fõszerephez jut a Juditta, a Zwack Nemes Pálinka bemutató helyszínéül szolgálva. A vélhetõen izgalmas és kellemes napot, vacsora, eredményhirdetéssel egybekötött gálamûsor és party zárja.