Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Ügyvéd Kupa: elkezdődött a visszaszámlálás!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíj rajtjáig kicsivel több, mint hat hét van hátra. A névadó OTP Bank és Volvo mellett a főtámogatók között ott van a Chivas Regal, a Nespresso és a Seiko is. Az elmúlt évhez hasonlóan, a balatonvilágosi Club Aligában lesz a Balaton egyik legnagyobb szakmai regattája, 2012. július 20-22-én.

Ügyvéd Kupa: elkezdődött a visszaszámlálás!

A verseny kiírója a Magyar Ügyvédi Kamara, a Somogy Megyei Vitorlás Szövetséggel és a Lellei Vitorlás Egylettel közösen szervezi az idén hét éves regattát. A vitorlásverseny egyben az igazságszolgáltatásban dolgozók jelentős társasági eseménye is. A rendezvény kivalló alkalom, hogy kollégák, kartársak a tárgyalótermeken kívül találkozzanak, távolélő barátok, baráti társaságok összejöjjenek. Évről évre több ügyvédi iroda indítja el saját csapatát az Ügyvéd Kupán, sőt a győzelemért vívott küzdelem, az Ügyvéd Vándorkupa megszerzése is időről időre fontosabbá válik. Dr. Zimnicz János ügyvéd kezdeményezésére 2010-től a verseny részét képezi az „Ügyvéd a kormánynál” díj is, melyet a legeredményesebb ügyvéd által kormányzott hajó nyer meg. Idén a legjobb ügyvéd kormányos, a vándorkupa mellé egy értékes Seiko karórát nyer.

Általában már a szezon elején megkezdődik a hajók, csapatok keresgélése, sőt vannak a Balatonon olyan vitorlázó egységek, akik ügyvédet vagy ügyvédi irodát keresnek maguknak, hogy részt vehessenek a versenyen. Az ügyvédek táborában is presztízs értéke van a győzelemnek, a minél előkelőbb helyezés elérésének.

A rendezvény vendéglátásáról a Club Aliga profi csapata gondoskodik, együttműködve a Chivas Regal és Nespresso képviseletekkel. A regatta borait a villányi Polgár Pince szállítja. Hagyomány, hogy az Ügyvéd Kupán megtekinthetőek a Volvo legújabb modelljei és ez idén sem lesz másképp, sőt kiállít a Seiko, és a Cannondale illetve Mongoose márkákat forgalmazó Bikedoktor kerékpár kereskedés is.

A háromnapos rendezvényprogramban a vitorlásversenyek mellett lesz D-One nyílt nap, Raffica Sailing Team élményvitorlázás, modellvitorlás bemutató és verseny, Hello Kids koncert és Chivas Regal parti.

További információ és nevezés: http://www.ugyvedkupa.hu/

Rendezvényprogram és versenykiírás: http://www.ugyvedkupa.hu/index.php?page=2