Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Értékes nyeremények a VII. Ügyvéd Kupán

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Július 20-22-én a balatonvilágosi Club Aligában kerül megrendezésre a VII. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíj, a Magyar Ügyvédi Kamara által kiírt vitorlás regatta. A résztvevők - hasonlóan a korábbi évekhez - idén is komoly nyereményekért versenyeznek.

Értékes nyeremények a VII. Ügyvéd Kupán

A verseny szombati napjának egyik kiemelkedően fontos értékelési rendszere az „Ügyvéd a kormánynál” díj, amelyen  az ügyvéd kormányosok által irányított hajókat külön értékelik a szervezők és a legjobb három ügyvéd értékes díjazásban részesül.

A dobogón végző ügyvédek valamennyien kipróbálhatják egy teszthétvégén a Volvo egyik prémiummodelljét, a győztes ezen felül elnyeri a Seiko mechanikus automata szerkezetű, vízálló, duplanaptáros sportóráját.

Természetesen nem maradnak ajándék nélkül a verseny abszolút és yardstick díjazottai sem, róluk az OTP, a Chivas, a Nespresso, a Polgár Pince és az Osjecko Pivo gondoskodnak. A lassabb hajókban versenyzőknek sem kell elkeseredniük, lesz lehetőségük nekik is, hogy ajándékokkal térjenek haza a versenyről. A szombati vacsora után rendezett Compass tombolán a szerencsés résztvevők ajándékokat nyernek, és ezúttal is érdemes lesz késő estig maradni, hiszen este 22 órától a Chivas Regal sorsolásán további értékes nyeremények találnak majd gazdára.