Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Elan 310-es flotta a szakmai regattákon

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A VII. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíj valamint a VII. Grundfos Közmű és Épületgépész Kupa 2012. évi charter partnere az El Yacht Kft.

Elan 310-es flotta a szakmai regattákon

Az alsóörsi cég - balatonfüredi bázissal - azzal céllal alakult, hogy - prémium kategóriájú ELAN 310 flottájával - a minőségi charter szolgáltatások mellett egy olyan, pénzügyileg kedvezőbb, hajósélményben tartalmasabb, és egyben kényelmesebb alternatívát teremtsen a balatoni bérhajóztatás piacán, amely ténylegesen leveszi a vitorlázni vágyók válláról a terheket és lehetővé teszi számukra, hogy a bérlés során, kizárólag csak az élményekre koncentrálhassanak.

A vállalkozás charter koncepciója leginkább az aktív vitorlázók számára kínál ideális lehetőséget. Az egyedülálló ELAN One Design Tour Verseny csomag – amely hat + egy versenyen való részvételt valamint két rövid hét túra bérlést tartalmaz - mellett, az El Yacht Kft a céges rendezvények szervezésében és bonyolításában valamint a klasszikus charter irányában is elkötelezett a Balatonon.

A szakmai regatták szervezőivel kötött megállapodás értelmében mindkét versenyre egyedi ajánlattal várja a résztvevőket az El Yacht Kft. A július 20-22-én a balatonvilágosi Club Aliga üdülőkomplexumban megrendezésre kerülő VII. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és VOLVO Nagydíjon valamint a VII. Grundfos Közmű és Épületgépész Kupán külön osztályként is értékelve lesz az Elan 310-es flotta.

http://www.elyacht.hu/

http://www.ugyvedkupa.hu/

http://www.kozmukupa.hu/