Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Jól ismert partnerek a IX. Ügyvéd Kupán

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Az OTP Bank hét éve, a Volvo Autó Hungária, a hatodik szezonban támogatja az ügyvédek egyik legnagyobb sport-társasági eseményét, az igazságszolgáltatásban hivatást gyakorlók vitorlás versenyét, az Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regattát.

Jól ismert partnerek a IX. Ügyvéd Kupán

A Magyar Ügyvédi Kamara kezdetektől, az első 2006-os regattától fogva kiírója és szakmai partnere az eseménynek, melynek az utóbbi négy esztendőben már a balatonvilágosi Club Aliga ad otthont. Dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, a rendezvény fővédnöke, aki rendszeres résztvevője a versenynek. Az OTP Private Banking 2008-tól van jelen a szakmai regattán, 2009-től névadó támogatóként. A Volvo, a Balatonon is elkötelezett vitorlázás párti, 2009-től kizárólagos autós támogatója az Ügyvéd Kupának. Az állandóság nem csupán a pénzügyi szektort vagy a prémium autómárkát illetően jellemzi a szakmai regattát, 2009-től a verseny hivatalos söre az Osjecko Pivo, a délvidéki Eszék büszkesége.

A rendezvény partnereinek köszönhetően az Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta, a legnépszerűbb business regatták egyike a Balatonon. Verseny, társasági esemény és baráti találkozó, ami összehoz, szórakoztat, kikapcsol és lehetőséget biztosít az egymástól távol élő kollégák találkozására. Mindezek mellett természetesen verseny is, az ügyvédi irodák jó értelembe vett presztízs küzdelme a vízen. Komoly hajók és képzett vitorlázók vesznek részt a regattán, egy-egy ügyvéd csapat szerves részeként. Ugyanakkor az ügyvédek kormányozta hajók külön versenyt is vívnak, így nem kerülnek hátrányba a számtalan profi kormányos alkotta mezőnyben.

Nem vitás, hogy a közel egy évtizede, évről évre vándorló Ügyvéd Vándorkupa birtoklása rangot jelent, dísze a címvédő ügyvédi irodának, így komoly a versengés a majd egyméteres trófeáért. A Sirocco és a Sponsor Wanted többször is elhódította a kupát különböző ügyvéd csapatokkal, de nyert már a Lisa és a Principessa is. Mostanáig több mint 100 különböző ügyvédi iroda indult Ügyvéd Kupán és ezzel a rendezvény az egyik legjelentősebb hazai ügyvéd sporteseménnyé nőtte ki magát.

Idén a Kékszalagot követően, július 18-20-án lesz a regatta a Club Aliga vitorláskikötőjében, túra és pályafutamokkal valamint kiegészítő parti programokkal.

Információ és nevezés: www.ugyvedkupa.hu