Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Idén is értékes díjra számíthat a legjobb ügyvéd kormányos

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A hétvégi, jubileumi Ügyvéd Kupán immáron ötödször kerül kihirdetésre a regatta egyik legnagyobb presztízsű különdíja, a legjobb ügyvéd kormányosnak járó trófea.

Idén is értékes díjra számíthat a legjobb ügyvéd kormányos

A díjazás rangját jól mutatja, hogy idén már két támogató, a pécsi Pethes óraszalon és a Jogi Fórum támogatja karöltve az ügyvéd skipperek versengését.

A kifejezetten ügyvédek által kormányzott hajók viadalát a szervezők 2011-ben iktatták be a hétvége programjába évről-évre értékes nyereménnyel díjazva a győztest. A díjat három éven keresztül dr. Prédl Tamás sajátította ki magának, remek sorozatát 2014-ben dr. Perczel Márta szakította meg. A kiírás rangját megtartva az idei évben a pécsi Pethes óraszalon kínált fel egy értékes karórát a győztesnek. 

A X. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíjra július 24-26-án kerül sor a balatonvilágosi Club Aliga kikötőjében. Szombaton, a hagyományoknak megfelelően túraversenyen mérkőznek meg az ügyvéd csapatok, amelyen a leggyorsabb egytestű hajó nyerheti el az Ügyvéd Kupa vándordíját. Mivel több katamarán is jelezte részvételét a regattán, őket nyílt osztályként külön értékelik a szervezők. 

2014 óta az előnyszám rendszerben versenyző egységek értékelése is kibővült, miután a legnépesebb Yardstick I osztály helyezettjei is két részre bontva kerülnek kihirdetésre. 

Vasárnap, a Volvo Nagydíj két pályaversenyén állnak rajthoz a résztvevők, amelyet szintén előnyszám rendszerben díjaznak.

A vízi események mellett a part is tartogat számos látnivalót és érdekességet, amelyek közül kiemelkedik az Ügyvéd Kupán is bemutatkozó vadonatúj Volvo XC90. Aki a vitorlázás mellett más sportágat is kipróbálna, próbára teheti tudását a BIC SUP evezős szörfversenyén is szombat délután. 

A versenyre szárazföldön érkezők számára fontos információ, hogy felújítások miatt megnövekedett a Balatonvilágoson áthaladó forgalom, így a rendezvény helyszínének megközelítése a megszokottnál több időt is igénybe vehet. 

A rendezvény szervezői július 24-én pénteken délutántól várják a résztvevőket a Club Aliga vitorláskikötőjében.

Információ és nevezés: http://www.ugyvedkupa.hu/

 
Vadonatúj Volvo XC90
A Volvo a vadonatúj XC90-nél magasra tette a mércét, olyan autót akart alkotni, amely még azelőtt igyekszik teljesíteni az Ön igényeit, hogy Ön rájönne, mire is van szüksége. Hogy sikerült-e? Nézze meg és döntse el Ön! Július 24-26 között az Ügyvéd Kupán megismerheti várva várt csúcsmodellünket.