Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Ügyvéd Kupa Szemesen!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

A XI. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj, az ügyvédi hivatást gyakorlók vitorlás regattája idén a balatonszemesi BH Zrt. kikötőben kerül megrendezésre július 1-3. napjain.

Ügyvéd Kupa Szemesen!

Tizenegy éve minden júliusban eldördül a rajtpisztoly és kezdetét veszi az ügyvédek egyik legnagyobb sporteseménye az Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta. A rendezvény programja szinte már tradicionális, pénteken a versenyzők fogadásával, nevezéssel és regisztrációval telik a délután.

Szombaton túrafutamon vesznek részt a csapatok, melyet követően vacsora várja őket a parton. Este eredményhirdetés zárja az első versenynapot. A vasárnap kicsit sportosabb a szombatnál, hiszen ekkor kétfutamos pályaverseny várja a kitartóbb résztvevőket.

Természetesen lesz „Ügyvéd a kormánynál” díj, melynek - szokás szerint - értékes díjait szombaton a túraverseny után vehetik át a legjobb ügyvéd kormányosok. A támogatók jóvoltából több meglepetés várja a nevezőket és a díjazottakat egyaránt.

A verseny támogatói: OTP Bank, Volvo, Bock, Pethes Óra, Fritz Segel, Balatoni Hajózási Zrt., El Yacht, Dohle, Westport, Bella Nautica, Tom Marton

Információ: www.ugyvedkupa.hu