Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Ügyvéd Kupa Balatonfüreden!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Június 23-25-én rendezik Balatonfüreden a XII. OTP Private Banking Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj elnevezésű vitorlásversenyt, az ügyvédek balatoni regattáját, melynek idén a Club Hotel Füred ad otthont.

Ügyvéd Kupa Balatonfüreden!

az ügyvédek tradicionális vitorlásversenyének, melyet hosszú évek óta az OTP Bank és a Volvo támogatása mellett rendeznek. A verseny kiírója, a Magyar Ügyvédi Kamara, fővédnöke dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke.

Az előnyszám rendszerű nagyhajós versenynek három futama lesz, szombaton egy túrafutam, vasárnap kétfutamos pályaverseny. A regattán, a yardstick osztályokat értékelik a szervezők, a yardstick I. osztályt két részre bontva. Ezen kívül értékelésre kerül az abszolút befutási sorrend a szombati versenynapon. A legjobb ügyvéd kormányosok díja 2011-től minden évben nagy érdeklődésre tart számot csakúgy, mint a legjobb női ügyvéd kormányos díja.

Az Ügyvéd Kupa címvédője dr. Ugrin Tamás ügyvédi irodája a Principessával, a legjobb ügyvéd kormányos címet dr. Hajdú Balázstól kell elhódítani, míg a legjobban vitorlázó hölgy az ügyvédek között dr. Tremmel Brigitta volt 2016-ban. A címvédők, és kihívók küzdelmére június utolsó hétvégéjén kerül sor Balatonfüreden.

Információ és nevezés: http://www.ugyvedkupa.hu/