Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Korszakváltás az ügyvéd regatta történetében, Herman Miller az Ügyvéd Kupa névadó főtámogatója!

Korszakváltás az ügyvéd regatta történetében, Herman Miller az Ügyvéd Kupa névadó főtámogatója!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Herman Miller a környezettudatos ügyvédek partnere, 2018-tól az egyik legnagyobb ügyvéd sport és társasági esemény, a XIII. Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta névadó főtámogatója lett.

Két héttel a Kékszalag előtt, július 13-15. napjain rendezik az ügyvédek tradicionális vitorlásversenyét a Balatonon. A regattát idén a Herman Miller jegyzi. Környezettudatosság, ergonómia, minőség a legapróbb részletekig, átalakíthatóság és időtlen értékállóság mind olyan elv, ami jellemzi a Herman Miller iroda berendezésit. Magasan képzett partnerek segítségével mindenki igényeinek megfelelő termékeket biztosítanak, amelyek kiváló minőségükkel, modern tervezésükkel és széleskörű felhasználhatóságukkal kitűnnek a sorból. Prémium bútorokhoz prémium regatta illik ezért választotta az Office Art Design Kft. a Herman Miller hazai – egyedüli partneri minősítéssel rendelkező – hivatalos forgalmazója az ügyvédek balatoni vitorlásversenyét, hogy bekapcsolódjon a vitorlázás csodálatos világába. Az amerikai márka elveihez jól illeszkedik az ügyvédi hivatás precizitása és a vitorlázás szabadsága illetve életérzése. Július harmadik hétvégéjén a vitorlázó ügyvédek, luxus autómárkák és pénzintézet után egy rendkívül innovatív brand színeiben vívják véresen komoly versenyüket a természet elemeivel és egymással. A tárgyalótermeken kívül, amikor a talárt felváltja a rövidnadrág és a póló, a Balaton csodái elfeledtetik a perek retorikai attrakcióit, elindul egy olyan versengés, ami minden szezonban lázba hozza az ügyvédeket, ügyvédi irodákat, hogy megszerezzék a 12 éve irodáról irodára vándorló Ügyvéd Kupát.

Az ügyvéd regatta hivatalos elnevezése 2018-ban, XIII. Herman Miller Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta (www.ugyvedkupa.hu).