Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Hétvégén Ügyvéd Kupa!

Hétvégén Ügyvéd Kupa!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Hétvégén rendezik tizenharmadik alkalommal a Herman Miller Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj vitorlásversenyt Balatonlellén a BL YachtClubban.

Kiváló idő és csodás helyszín várja a versenyzőket, akik akár már a pénteki napon regisztrálhatnak az eseményre.

Az ügyvédek balatoni vitorlásversenyét 2006-ban rendezték meg először – akkor is Balatonlellén – és azóta minden évben sor kerül a regattára. A versenyhelyszínek ugyan változtak az elmúlt tizenkét év során, de a versenyprogram szinte változatlan maradt. Szombaton túrafutam lesz, míg vasárnap pályán mérik össze tudásukat az ügyvédek által verbuvált csapatok. A szervezők mindkét versenynapot külön értékelik és díjazzák.

Idén új főtámogatója van a versenynek az amerikai bútorgyártó és hazai forgalmazója az Office Art & Design személyében. A regatta autós támogatója tradicionálisan a Volvo. A verseny terméktámogatója az Active O2 és Kiss Gábor villányi pincészete. Ebben az esztendőben egy könyvkiadó is csatlakozott a verseny támogatóihoz az Artbeet, akik a legújabb könyvükkel, a Tizenkét hónappal lesznek jelen.

Információ és nevezés: www.ugyvedkupa.hu