Ügyvéd Kupa Nagyhajós Regatta
Kiíró: Magyar Ügyvédi Kamara

Kékszalag után Ügyvéd Kupa!

Kékszalag után Ügyvéd Kupa!

Ez a cikk több mint egy éve frissült legutóbb. Elképzelhető, hogy a benne szereplő információk mára elavultak, vagy az esetleg megadott hivatkozások már nem működnek, vagy már más tartalomra mutatnak mint a megjelenés időpontjában.

Kékszalag után nyolc nappal rajtol a XIV. Herman Miller Ügyvéd Kupa és Volvo Nagydíj Balatonlelléről a BL Yachtclub előtti vízterületről. Július 26-28-án rendezik az ügyvédek hagyományos balatoni regattáját.

Tizennégy éve minden nyáron, az ítélkezési szünet beálltát követően az ügyvédek is összemérik vitorlázó tudásukat a Balatonon. Idén ismét – sokadszorra – a lellei BL Yachtclub lesz a verseny házigazdája. A megszokott és jól bevált program mellett idén a szervezők egy újdonsággal is készülnek. A vitorlázó csapatok nem csak a vízen, de a parton is összemérhetik képességeiket a főtámogató Office art Design (Herman Miller) jóvoltából szombaton Aeron Office Hockey lesz a rendezvénykikötőben, melyre minden vitorlázó csapat nevezését várják.

A vitorlázók és az irodai jégkorongozók is nívós díjakért küzdenek, így érdemes lesz mindkét versenyszámban rajthoz állni. A versenyprogram pénteken indul a versenyzők fogadásával és a regisztrációval. Szombaton 11 órakor rajtol a túrafutam, aminek a befutása után kezdődik az Aeron Office Hockey, a selejtezőkkel. Vacsora után lesznek a hockey döntők és mindkét versenyszám eredményhirdetése. Vasárnap 10 órakor rajtol a pályafutam és a befutást követő egy órán belül lesz az eredményhirdetés.

Információ és nevezés: http://ugyvedkupa.hu/

Támogatók:

https://officeartdesign.com/

https://www.volvocars.com/hu

http://compassmagazin.hu/